fbpx

Workshop merkpositionering

Met deze workshop help ik jullie om een scherpe positionering van jullie merk. Daarmee leg je een stevige basis voor bijvoorbeeld een nieuwe huisstijl, website, arbeidsmarkt communicatie of content marketing plan. Deze workshop kan als InCompany worden gegeven voor organisaties die worstelen met meerdere merken of snel zijn gegroeid. Het is ook mogelijk om de workshop te geven aan een groep ZZP-ers die samen willen werken aan hun merk en positionering.

In deze training van een dagdeel komt aan de orde:

 • Wat is een sterk merk en wat betekent positionering?
 • Feedback op de bestaande uitingen
 • In kaart brengen van het merk en de positionering

Het is een interactieve training waarin we samen aan de slag gaan. Ik bereid de workshop voor door een quickscan te maken van jullie bestaande uitingen. Omdat het maatwerk is kan ik alleen een prijsopgaaf maken nadat we elkaar hebben gesproken. Meer weten? Stuur me een bericht en ik vertel je meer.

InCompany Workshop: Eerste Hulp bij Verandering

Hoe pak je een verandertraject aan? Elke organisatie krijgt er wel eens mee te maken maar voor de meeste directies is het geen gesneden koek. Hoe pak je een verandertraject aan? Hoe krijg je mensen mee? Hoe houden we de goede mensen binnen? In deze Incompany workshop is dat wat je als directieteam leert. Ik laat jullie zien hoe je een traject het beste kunt aanpakken en geef handvaten. Als specialist op het gebied van Storytelling en Change Management gebruik ik daarbij verschillende verhalende technieken.

In deze training van een dagdeel komt aan de orde:

 • Wat is de kracht van Storytelling?
 • Hoe structureer je een verandertraject?
 • Een nulmeting om te kijken waar jullie nu staan

Deze workshop kost EUR 950,00 excl. btw en verblijfkosten, voor een sessie met maximaal 6 deelnemers. Meer informatie op: Eerste Hulp bij Verandering

Persoonlijke Storycoaching

Deze training is erop gericht je klaar te stomen voor een belangrijke presentatie of lezing. Je leert iets over de techniek van storytelling en goede verhalen te herkennen. We gaan zorgen dat je dat bereikt bij je publiek wat je wilt. We vooral veel tijd aan het vinden van jouw boodschap en verhaal structuur en blijven zoeken tot we de insteek hebben gevonden die voor jou en je publiek impact zal hebben. De coaching bestaat uit 3 sessies van elk ongeveer 2 uur. Het kan in een ‘snelkook’ variant (in een week) worden gegeven of als eendaagse in-company training.

Meer informatie? Mail mij en ik neem snel contact op: Story coaching

Foto: Michael Kooren

OVER MIJ

Begonnen als bedrijfseconoom en strategie consultant heb ik  vervolgens meer dan 20 jaar gewerkt als marketing en communicatie manager bij bedrijven zoals VNU, Allen & Overy, ING, Citroen, Randstad Holding en de Pluim. Nu werk ik als strategisch mentor, coach en inspirator voor grote en kleine organisaties en help ik ze om in hun kracht te staan. Mijn talent is om een situatie snel te doorgronden, structuur te brengen en zelfvertrouwen te vergroten. Mijn uitgangspunt is dat je het zelf mag leren te doen.

Expertise

 • Marketing advies
 • Customer journey advies
 • Individuele coaching
 • Team/business coaching
 • Storytelling en verandermanagement

Bel: 06 27 077 109