Workshop bouwen van een merk

In-house workshop om toe te werken naar een helder verhaal over jullie merk. Deelnemers krijgen inzicht in waar ze staan, waar ze heen willen en de weg er naartoe. Het is een interactieve training waarin we samen aan de slag gaan. Ik bereid de workshop voor met door jullie aangeleverde materialen.
Het is maatwerk maar denk aan rond de € 2.5000 incl. voorbereiding, excl. btw en verblijfkosten, voor een sessie met maximaal 8 deelnemers.
Meer weten? Stuur me een bericht en ik vertel je meer.

Storytelling training, presentatietraining ook on-stage

In 3 dagdelen leer je de basisvaardigheden rondom storytelling. Deze training is erop gericht je klaar te stomen voor een grote presentatie of lezing. Je leert iets over de techniek van storytelling en goede verhalen te herkennen. We gaan zorgen dat je dat bereikt bij je publiek wat je wilt. Daarvoor besteden we vooral veel tijd aan het vinden van jouw boodschap en structuur.  Ik bereid samen met jou voor, bijvoorbeeld door je verhaal te structureren en uit te werken en mee te zoeken naar beeldmateriaal of inspiratie. We kijken ook specifiek naar lichaamstaal. De training wordt aangeboden samen met trainers van mijn bedrijf Better Stories.
Het is maatwerk maar denk aan rond de € 2.5000 incl. voorbereiding en uitwerking, excl. btw en verblijfkosten, voor maximaal 2 deelnemers.
Meer weten? Stuur me een bericht en ik vertel je meer.

Workshop Customer Journey Management

Vaak zien mensen door de hoeveelheid literatuur het boom niet meer in het bos van Customer Journey Management. Met deze in-house workshop help ik management of het marketing team op weg met Customer Experience Management en Customer Journey Mapping. We nemen een duik in de theorie en gaan actief aan de slag met een kleine klantreis van jullie organisatie. Daarmee wordt het interactief en direct de dag erna toepasbaar. Mijn doel is om jullie te inspireren en te helpen bij de eerste stappen. De workshop kan ook onderdeel zijn van een hei-sessie.
Het is maatwerk maar denk aan € 2.500 excl. btw en verblijfkosten, voor 8 deelnemers.
Meer weten? Stuur me een bericht en ik vertel je meer.

Training marketing voor MKB

Intensieve training bedoeld voor MKB ondernemers en start-ups die meer willen halen uit hun (online) marketing. In één dag deel ik mijn expertise als marketeer voor grote merken en mijn eigen ervaring (en fouten) als zelfstandig ondernemer. We behandelen de basisprincipes van proposities, doelgroep keuzes, online, zoekmachine marketing en wat je kan met social media. Deelnemers brengen eigen vraagstukken in zodat ze kennis direct kunnen toepassen. Deze training wordt afhankelijk van de benodigde verdieping aangeboden samen met specialisten op deelgebieden van online marketing.
Kosten € 350 pp excl. btw en verblijfkosten, voor 8 deelnemers (minimaal 4).
Meer weten? Stuur me een bericht en ik vertel je meer.

Training ondernemerschap en klantgerichtheid voor MKB

Twee middagdelen bedoeld voor MKB retail ondernemers die meer uit hun offline winkel (personeel) willen halen. Ik neem je team mee in de principes van ondernemerschap en klantgerichtheid. We gaan daarvoor op een speelse manier aan de slag met de Business Model CANVAS, een manier om snel overzicht te krijgen in je zaak.  In een tweede sessie verdiepen we onszelf in de klant en hoe je klantgerichtheid kunt inzetten om sneller te groeien. De praktijk staat centraal waarbij ik mijn kennis en ervaring gebruik om nieuwe inzichten te geven.
Kosten € 1.500 excl. btw en verblijfkosten, voor 8 deelnemers (minimaal 4).
Meer weten? Stuur me een bericht en ik vertel je meer.

Coaching over PR voor MKB

Intensieve coaching bedoeld voor MKB managers en start-ups die meer willen gaan doen met de media. In persoonlijke sessies van steeds 2 uur coach ik maximaal 2 deelnemers over hoe PR werkt. Ik leerde het PR vak in de praktijk en bereikte een aanzienlijke verhoging van mediawaarde. Deelnemers leren hoe redacties werken, hoe ze te bewerken en bedienen, wat belangrijk is in het aanleveren van berichten en hoe (managers) voor te bereiden op interviews. Het is een pragmatische training gericht op directe toepasbaarheid.
Kosten € 200 per sessie (excl. btw), max 2 deelnemers.
Meer weten? Stuur me een bericht en ik vertel je meer.