Voor Stichting Koppeltaal/VZVZ heeft Yvette de GGZ sector in kaart gebracht, klantinzichten opgehaald en een strategisch marketing advies geschreven. Ik heb haar leren kennen als iemand die snel kan schakelen en zorgvuldig te werk gaat. Zij heeft in haar werk oog voor uiteenlopende belangen en houdt daarbij het doel scherp voor ogen. Ik heb zeer prettig met haar samengewerkt en ze houdt een ieder scherp.

Sushma Gangaram PandayStichting Koppeltaal/VZVZ

“Yvette van Aarle was assigned to help Group Human Resources with creating and implementing a strategy and pragmatic action plan for HR branding as well as to improve the reach to employees, and HR professionals globally. The outcome was simple: Outstanding results, thanks to Yvette’s strategic thinking, creativity, flexibility, improvisations skills, sound project management and execution, as well as for her high level of professionalism, drive, and commitment. I will work with her again anytime.”

Lucile De GodoyRandstad Holding

“De afgelopen maanden hebben mijn team en ik samen mogen werken met Yvette op verschillende marketing communicatie projecten binnen Citroën Nederland. Yvette heeft zonder uitzondering binnen al deze projecten een beeldbepalende rol gespeeld. Opvallend was dat Yvette (zelfs voor een interim manager) binnen een zeer kort tijdsbestek bekend raakte met de uiteenlopende facetten van het werk en de kenmerken van onze branche. Tevens is gebleken dat Yvette zowel conceptueel als ook uitvoerend sterk is. Zij is in staat om een goede visie en strategie te ontvouwen en bezit daarnaast het talent om dit operationeel snel en praktisch te laten verwezenlijken. Yvette vindt snel haar weg in een organisatie en weet zichzelf prima te presenteren. Dankzij deze eigenschappen komt Yvette vlot tot resultaat! Een plezierige bijkomstigheid is dat Yvette dankzij haar brede ervaring in staat is gebleken ons regelmatig een spiegel voor te houden wat regelmatig nieuwe inzichten heeft opgeleverd. Afrondend kom ik tot de slotsom dat ik zeer positief ben over de wijze waarop Yvette haar taken bij ons heeft verricht. Ik zou haar zonder enige twijfel weer opnieuw inzetten voor een volgende opdracht en beveel haar dan ook van harte aan bij opdrachtgevers die haar kandidatuur overwegen. “

Ferdinand van den BergCitroen Nederland

“Je weet niet half hoeveel onze wandeling mij gebracht heeft! Jouw luisterend oor, jouw vragen, jouw samenvatting heeft mij de ogen geopend. Het heeft mij weer de verbinding gebracht van mijzelf naar alle vlakken van mijn werk. Vandaag voelde het werk niet meer als een riedeltje maar als een kans om een groep mensen te laten ervaren hoe heerlijk het is om met een ontspannen lijf je ding te doen, hoe blij je daar van kunt worden. Het heeft mij energie gegeven. Mijn vriend merkt het hier thuis aan alles zegt hij.”

Ondernemer

“Yvette heb ik leren kennen als een gedreven en gedegen marketeer. Bruisend van energie, grondig en vol creatieve ideeën. Bovendien is Yvette een hele betrokken collega!”

Aukje DerksenVvAA

“Wat ben jij goed! Je hebt me precies gegeven wat ik nodig had en op een hele positieve manier laten zien wat mijn valkuilen zijn. Ook al krijg ik de baan niet, is deze middag ontzettend waardevol voor me geweest. Dank je wel! De visuele terugkoppeling het werkelijk laat landen.” 

Sollicitant

“Voor het optimaliseren van de Customer Journeys van onze Private Lease klanten zochten wij een zelfstandige marketeer die gemakkelijk tussen alle kanalen en merken kon schakelen. Een klus waar analytisch vermogen, zelfstandigheid en brede vakbekwaamheid voor nodig was. Yvette bracht veel kennis mee van diverse sectoren en was deskundig op zowel het on- als offline vlak. Met de nodige assertiviteit boekte zij snel resultaten en door haar open houding wist zij stakeholders op alle niveaus enthousiast te krijgen. Yvette heeft een uitstekende basis gelegd voor de Customer Journey strategie.”

Kevin DriesenVolkswagen PON Financial Services

“I had the pleasure of working with Yvette on an product driven communiciations project for ING. She demonstrated that she had the project management skills and ability to manage a project in 3 languages combined with the production of a lot of marketing collateral. Yvette can deliver quality and consistency combined with a pragmatic approach.”

Bernadette EvenwelING Commercial Banking

“Ik heb Yvette leren kennen als iemand die kansen ziet en deze weet te vertalen in praktische verbeteringen. Op strategisch vlak is ze resultaatgericht en door haar werkwijze weet ze haarfijn de wensen van de klant aan te voelen en door te voeren. Yvette is doortastend, met haar efficiënte manier van vragen stellen komt ze snel tot de kern van de zaak. Ik heb zeer prettig met Yvette samengewerkt”.

Marinka PoppelaarsOptiver

“Yvette is stipt, strict en to the point. Zij geeft een project een kop en een staart; ‘wat willen we bereiken’ als startvraag en ‘hebben we bereikt wat we wilden bereiken’ als slotvraag. Yvette beheerst de volle breedte van online (en off line) marketing communicatie. Een duizendpoot die efficient werkt en daardoor in korte tijd bergen kan verzetten. Niet onbelangrijk: we hebben enorm gelachen samen. Hoop weer eens met je te kunnen werken.”

Melisande MualERC Electronic Publishers

“Yvette heeft als Head of Socialyse in zeer korte tijd de materie eigen gemaakt. Ze is een professionele en leuke collega. Een marketeer in hart en nieren en zeer resultaatgericht. Kortom: iemand om nog eens mee samen te werken!”

Eline DeijsSocialyse (Havas Media)
Foto: Michael Kooren

Bel: 06 27 077 109

Expertise

  • Marketing advies
  • Marketing communicatie coaching
  • Customer journey advies
  • Marketing boost
  • Team/business coaching
  • Storytelling en verandermanagement