Klankbord voor managers en directeuren

Ontsnappen aan de hectiek. Moeilijk maar soms de beste keuze.

Met meer dan 25 jaar werkervaring in board room consultancy, bedrijfsleven en het ondernemerschap weet ik hoe de hazen lopen. Als coach ben ik gewend om te gaan met vertrouwelijke informatie. In die combinatie werk ik als consultant en klankbord voor beslissers van middelgrote ondernemingen.

Onlangs werd ik als specialist geïnterviewd in een serie over Storytelling van Rotys.
Hoe zet je de kracht van Storytelling in bij veranderprocessen?

Toegankelijke vrouwelijke coach

Wat breng ik mee

Mijn belangrijkste asset is niet mijn kennis maar mijn neutrale en open houding. Zorgen mogen er zijn zonder oordeel. Ik opereer loep en loep zuiver.

Kijken we dan toch naar het cognitieve dan kan ik dit zeggen. Ik studeerde als bedrijfseconoom af in de richting organisatiekunde en strategisch management. Vervolgens werkte ik als junior boardroom consultant om uiteindelijk het grootste deel van mijn 25 jaar in te vullen als marketeer en communicatie adviseur. Je kunt zeggen dat ik in die tijd vooral heb gekeken naar de meer zakelijke kant van organisaties. In 2016 gooide ik het roer om en startte ik met twee specialisten een adviesbureau dat zich richtte op het thema ‘storytelling en verandermanagement’. Vanaf die tijd ben ik ook mezelf gaan opleiden tot coach en richt ik mij meer op de menselijke kant van organisaties. Inmiddels ben ik gecertificeerd als NOBCO coach en AEM-Cube practioner. Ik breng ervaring mee uit veel sectoren: advocatuur, financiële dienstverlening, automotive, HR diensteverlening, onderwijs, transport, media, gemeentes en de zorg.

Een mentor voor directies met een uniek perspectief dus en kennis van de praktijk.

WAT HEB JE ERAAN

Ik bied een rustpunt, een anker om gedachten te herordenen. Daarmee klaart de mist en ontstaat ruimte om besluiten te nemen. Waar nodig denk ik mee in organisatiekundige, strategische of marketing vraagstukken zonder dat daar dikke rapporten bij komen. Eerder schetsen en contouren.

Jij blijft zelf aan het roer, ik geloof in eigenaarschap waar het thuishoort.

Afhankelijk je vraag levert het op:

  • Rust
  • Duidelijkheid
  • Zelfvertrouwen
  • Energie
  • Inspiratie