Klankbord voor managers en directeuren

Ontsnappen aan de hectiek. Moeilijk maar soms de beste keuze.

Met meer dan 25 jaar werkervaring in board room consultancy, bedrijfsleven en het ondernemerschap weet ik hoe de hazen lopen. Als coach ben ik gewend om te gaan met vertrouwelijke informatie. In die combinatie werk ik als consultant en klankbord voor beslissers van middelgrote ondernemingen.

Ik lever scherpte, overzicht en nieuwe inzichten om jullie organisatie de basis te geven om verder te groeien.

Toegankelijke vrouwelijke coach

Dit breng ik als adviseur mee aan tafel

Mijn belangrijkste asset is niet mijn kennis maar mijn neutrale en open houding. Zorgen mogen er zijn zonder oordeel. Ik opereer loep en loep zuiver.

Kijken we dan toch naar het cognitieve dan kan ik dit zeggen. Ik studeerde als bedrijfseconoom af in de richting organisatiekunde en strategisch management. Vervolgens werkte ik als junior boardroom consultant en vervolgens bijna 25 jaar als marketeer en communicatie adviseur. Daardoor ken ik de zakelijke kant van organisaties vanuit alle niveaus. In 2016 specialiseerde ik mij op het terrein van ‘storytelling en verandermanagement’ en koos ik voor het coachvak. Inmiddels ben ik formeel gecertificeerd als coach door de Nederlandse Orde van Beroepscoaches (NOBCO) en AEM-Cube practioner. Ik breng ervaring mee uit veel sectoren: advocatuur, financiële dienstverlening, automotive, HR diensteverlening, onderwijs, transport, media, gemeentes en de zorg.

Een gesprekspartner op niveau dus voor directies met kennis van organisatieontwikkeling, persoonlijke ontwikkeling, verandermanagement en marketing.

WAT HEB JE ERAAN

Ik bied een rustpunt, een anker om gedachten te herordenen. Daarmee klaart de mist en ontstaat ruimte om besluiten te nemen. Waar nodig denk ik mee in organisatiekundige, strategische of marketing vraagstukken zonder dat daar dikke rapporten bij komen. Eerder schetsen en contouren. Praktische hulp door het geleerde uit andere bedrijven in te zetten voor die van jou.

Jij blijft zelf aan het roer, ik geloof in eigenaarschap waar het thuishoort.

Afhankelijk je vraag levert het op:

  • Rust
  • Duidelijkheid
  • Zelfvertrouwen
  • Energie
  • Inspiratie