Gemaakt door Aad van Vliet

Van oudsher ben ik bedrijfseconoom met een fascinatie voor menselijk gedrag en drijfveren. De afgelopen 20 jaar heb ik die fascinatie toegepast in marketing en communicatie rollen. Ik was verantwoordelijk voor uiteenlopende vraagstukken, maar met een zwaartekracht in online marketing. Ik ben een echte bruggenbouwer en iemand die graag rap resultaat bereikt. Het liefste help ik organisaties bij het professionaliseren en structureren van communicatie processen. Ik stel kritische vragen en breng zo mensen en merken tot nieuwe inzichten en help ze nieuwe zaken te realiseren. Dat doe ik nu 9 jaar vanuit mijn eenmanszaak. Het afgelopen jaar ben ik mij gaan specialiseren in Customer Journey Management en samenwerkingsvraagstukken.

Gedreven door mijn eigen wens het verschil te maken, ben ik mij steeds meer aan het verbreden naar het maatschappelijke domein. In januari 2016 startte ik daarom met twee partners Better Stories waarmee we verhaaltechnieken gebruiken om mensen en bedrijven te helpen in hun communicatie, vaak in verander- en teambuilding trajecten.

Competenties:
Analytisch – Resultaatgericht – Organisatie sensitief – Creatief – Ondernemend – Structureren – Energiek – Conceptueel – Leiderschap – Coachend – Loepzuiver – Flexibiliteit – Betrouwbaar

English native speaker

Vanwege het werk van mijn vader ben ik veel verhuisd waardoor ik snel mijn weg heb leren vinden in een nieuwe omgeving. Bovendien heb ik op jonge leeftijd gewoond in de VS, Engeland en Schotland en is mijn Engels als gevolg bijna native te noemen. Ik voel me daardoor thuis in een internationale werkomgeving.

Ik woon in de prachtige Utrechtse wijk Tuindorp met mijn vent en dochter van 8.  Kook graag -maar kom daar nauwelijks aan toe- en maak graag zelf ijs. Omdat ik gek ben op unieke plekken om te slapen en eten ben ik een aantal jaar geleden een eigen blog begonnen met leuke adresjes: leukeadresjesvanyvette.nl. Schrijf je vooral in voor de nieuwsbrief!

Wil je kijken of we iets voor elkaar kunnen betekenen? Bel me gerust op 0627077109. Als ik het niet ben dan breng ik je met plezier in contact met iemand uit mijn netwerk.

CV

Nederlands CV Yvette van Aarle_Customer Journey Adviseur en Business Coach

Engels CV Yvette van Aarle_Customer Journey Consultant and Business Coach