Foto: Aad van Vliet

Yvette van Aarle is een samenwerkingscollectief, opgezet door (hoe kan het ook anders) Yvette van Aarle.

Van oudsher is Yvette bedrijfseconoom met een fascinatie voor menselijk gedrag en drijfveren. De afgelopen 20 jaar heeft zij die fascinatie toegepast in marketing en communicatie rollen. Zij was verantwoordelijk voor uiteenlopende vraagstukken, maar met een zwaartekracht in online marketing. Haar stijl is die van een echte bruggenbouwer en iemand die graag rap resultaat bereikt. Zij durft ongemakkelijke vragen te stellen om zo mensen en merken nieuwe inzichten te geven. Yvette van Aarle werkt al meer dan 9 jaar als ondernemer en werkt nauw samen met uiteenlopende ZZP-ers en bureaus.

Gedreven door haar wens een maatschappelijk verschil te maken werkt Yvette seeds vaker in de (semi)publieke omgeving zoals de zorg en in het onderwijs en wil zij mensgerichtheid vergroten bij grote organisaties. In januari 2016 startte zij daarom Better Stories waarmee we verhaaltechnieken gebruiken om mensen en bedrijven te helpen in hun communicatie, vaak in verander- en teambuilding trajecten.

Competenties:
Analytisch – Resultaatgericht – Organisatie sensitief – Creatief – Ondernemend – Structureren – Energiek – Conceptueel – Leiderschap – Coachend – Loepzuiver – Flexibiliteit – Betrouwbaar

 

Wil je kijken of we iets voor elkaar kunnen betekenen? Bel gerust naar 0627077109.

CV

Nederlands CV Yvette van Aarle_Customer Journey Adviseur en Business Coach

Engels CV Yvette van Aarle_Customer Journey Consultant and Business Coach