Foto: Michael Kooren

Foto: Michael Kooren

Yvette van Aarle is van oudsher bedrijfseconoom met een fascinatie voor menselijk gedrag en drijfveren. De sensitiviteit voor verschillen tussen mensen werd al vroeg gekiemd door de vele verhuizingen vanaf haar jongste jeugd waarin zijn niet alleen in Nederland maar ook in America, Engeland en Schotland woonde.

De afgelopen 20 jaar heeft zij die fascinatie toegepast in marketing en communicatie rollen. Zij was verantwoordelijk voor uiteenlopende vraagstukken (online)marketing en communicatie vraagstukken. Haar carrière bracht haar langs sectoren van zeer uiteenlopende pluimage, zoals de advocatuur, financiële dienstverlening, de automotive, uitzendbranche en retail. Haar stijl is die van een echte bruggenbouwer en iemand die graag rap resultaat bereikt. Zij durft ongemakkelijke vragen te stellen om zo mensen en merken nieuwe inzichten te geven. Onlangs voegde zij de label Better Marketing toe aan haar stal, bedoeld voor marketing en communicatie vraagstukken van middelgrote organisatie en non-profit instellingen.

Gedreven door haar wens een maatschappelijk verschil te maken werkt Yvette de afgelopen jaren steeds vaker in de (semi)publieke omgeving zoals de zorg en in het onderwijs. Sectoren waarin mensen elke dag het verschil maken in onze toekomstige maatschappij. Het is haar purpose bij te dragen aan de vermenselijking van organisaties en systemen, iets dat in haar ogen door een te grote focus op alleen het resultaat dreigt te verdwijnen. In januari 2016 startte zij daarom Better Stories waarmee ze verhaaltechnieken gebruikt om mensen en bedrijven te helpt tijdens grote transities en leiderschapsontwikkeling.

Daarnaast is zij blogger, spreker en trainer op het gebied van Customer Journey Management en klantgerichtheid. Ook daarin spelen mensgerichtheid en samenwerking een belangrijke rol om duurzame resultaten neer te zetten.

Competenties:
Analytisch – Resultaatgericht – Organisatie sensitief – Creatief – Ondernemend – Structureren – Energiek – Conceptueel – Leiderschap – Coachend – Loepzuiver – Flexibiliteit – Betrouwbaar

Wil je kijken of we iets voor elkaar kunnen betekenen? Bel gerust naar 0627077109.

CV

Nederlandse CV