Met een goed gevoel in je werk zitten

In een marketing of communicatie functie zit je vaak in het hart van de organisatie. Dat is wat mij altijd enorm aansprak aan de rol. Ik kon echt het verschil maken!

Tegelijk had ik het gevoel vaak te laat te worden aangehaakt of sterker nog in een spagaat te opereren tussen de wensen van verschillende afdelingen. Iedereen had een mening over mijn vakgebied en ik moest laveren tussen de goedbedoelde adviezen van collega’s en mijn mening als expert.

Dat gaf vaak spanning. Hoe ga je om met de werkdruk, zorg je voor fijne samenwerking en communicatie met collega’s en verlaag je de stress?

Meer ontspanning in je werk

Denk je dat je niet wordt gezien voor wat je waard bent? Alsof jouw stem als professional niet wordt gehoord?  Ik help je om je zelfvertrouwen te vergroten en om meer regie te nemen in je werk. Je zult versteld staan wat dat doet voor het gedrag van anderen.

Krijg weer meer regie in je werk

Hoe zou het voor je zijn als je beter met moeilijke situaties om kon gaan? Dat:

 • Naar je mening geluisterd werd. Hoe zou dat voelen?
 • De stress minder was. Zou je dan met meer plezier naar je werk gaan?
 • Die moeilijke klus af kwam. Zou dat je meer energie geven?
 • Duidelijk was welke volgende stap bij je zou passen. Geeft dat weer perspectief?

Wil je met dit soort vragen aan de slag dan ben je bij mij aan het goede adres. Want ik ben niet alleen een coach maar heb ook jarenlange ervaring in functies zoals die van jou. In mij heb je dus een coach die jou snapt!

Waar kom jij tot je recht?

Twijfel je of je op de juiste plek zit? Of wil je een carrière stap maken? Of haal je geen energie meer uit je werk? Hoe fijn is het dan om te weten wat je daaraan kunt doen!

Ik zet daarvoor een talent assessment in die je inzicht geeft in je drijfveren en talenten. Het laat je zien in wat voor rol en werkomgeving je het beste tot je recht komt. Met de AEM-Cube® assesment krijg je veel praktische handvaten. Ik ben echt fan van deze test omdat het met één plaatje heel veel zegt. En je kunt – als je wilt – anderen vragen hoe zij jou zien zodat je ook van hun beeld kunt leren.

Je kunt de assessment ook inzetten los van persoonlijke coaching.

Waarom coachees mij aanbevelen

“Rustig, respectvol, vertrouwen en positief realistisch zijn de woorden die bij mij opkomen als ik aan jou denk. Ik gun iedereen een coach als jij.”

Klant

“Yvette heeft mij geholpen om in te zien dat ik steeds wil zoeken naar het plezier in mijn werk: daar waar ik het enthousiasme en de energie vindt die maken dat mijn werk moeiteloos gaat.”

Ondernemer
Toegankelijke vrouwelijke coach

Wie ben ik als coach?

Coaching is voor mij een prachtige ontdekkingsreis. Onderweg analyseren we vanuit een breed perspectief de omgeving en het systeem. Ik voel haarfijn aan wat er gebeurt met jou en onderzoek wat je eigenlijk al in je rugzak hebt.

Ik ben een vriendelijk, vrolijk mens maar mijn vragen zijn soms raak en oncomfortabel. Het is namelijk mijn bedoeling dat onze reis je wel ergens heen brengt. Coachees vinden mij enorm toegankelijk, je zult voelen dat je bij mij veilig bent om te ‘zijn’.

Mijn rol als coach zie ik als gids die structuur biedt zodat jij een gekozen pad met zelfvertrouwen kan ontdekken. Ik werk daarin speels vanuit een flow van wat ontstaat in het moment, niet vanuit een vastomlijnde routekaart. Het helpt bij het navigeren dat ik zelf veel type organisaties ken vanuit uiteenlopende rollen, en herken waar je tegenaan loopt.

Meer over mijn coaching vind je op www.yachoaching.nl.

Hoe ons coachingstraject er ongeveer uitziet

 • Gratis klikgesprek

  Eerst maar eens kijken of het wel klikt. Zonder klik geen coachtraject!

 • Intake gesprek

  Waar wil je samen met mij aan werken?

 • Talenten assessment (optioneel)

  Jij vult een vragenlijst in en ontvangt een persoonlijk rapport dat we samen doornemen.
  Dit kan ook los van de coaching.

 • 3-5 coaching sessies

  In elke sessie pakken we een concreet vraagstuk beet. Vaak ingebracht vanuit jouw dagelijkse praktijk.

 • Afrondende sessie

  In de laatste sessie kijken we samen terug op hoe we hebben samengewerkt, welke stappen je hebt gezet en wat je nu in je rugzak hebt om zelfstandig te blijven leren.

Omdat ik hoge professionele standaarden hanteer ben ik geaccrediteerd als Practitioner coach door de Nederlandse Orde voor Beroepscoaches (NOBCO). Ik sta ook als kwaliteitscoach ingeschreven in het StiR register.

Dat geeft jou meer zekerheid.

Praktische zaken

Waar coachen we?

Het kan bij mij in mijn werkruimte in Utrecht. Dat is gemakkelijk te bereiken met openbaar vervoer en het is gratis parkeren voor de deur.

Natuurlijk kan ik ook naar jou toe komen. Dat bespreken we samen tijdens de intake.

Ben je ook een online coach?

Ja als dat handig is dan werken we digitaal. Ik heb daar ook goede ervaringen mee. Voor mij bestaat digitaal naast videobellen ook uit e-mail, bellen en Whatsapp.

Wat is je tarief?

Dat is afhankelijk van je vraagstuk. We kunnen werken met een vast bedrag voor een aantal sessies. Denk aan zo’n EUR 1.500 voor 6 sessies excl. btw.