Foto: Michael Kooren

Voor wie de marketing communicatie wil professionaliseren

Heb jij het gevoel dat er meer in zit op het gebied van marketing en communicatie  maar weet je niet goed waar te beginnen? Dan ben je hier aan het goede adres.

Ik heb mij de afgelopen 25 jaar gespecialiseerd in de breedte. Dat wil zeggen dat ik weet hoe je alle elementen van jullie marketing en communicatie activiteiten elkaar laat versterken. Waar kansen liggen om te professionaliseren.

Door met mij te werken laat ik jullie met een frisse blik kijken naar de kansen.

Meer focus

Ik jaag aan, daag uit en help jullie om briljante plannen tot leven te brengen. Onderzoek en leg bloot. Ondersteun maar neem het niet over.

Je zult merken dat je meer structuur en focus krijgt. Meer overzicht en controle.

En ja, soms betekent dat even verstillen in plaats van versnellen. Vandaar de slak. Afhankelijk van de behoefte ben ik mentor of coach (het verschil leg ik je graag uit).

 • Verbindingen maken

  Alles op zijn tijd.
  Rust en reflectie geven de beste
  start voor versnelling

Expertise

 • Positionering en propositie ontwikkeling
 • Inbedding kernwaarden
 • Marketing Communicatie advies
 • Customer Journey Management
 • Storytelling en verandermanagement

Pragmatische oplossingen en inspiratie

Je haalt meer dan 25 jaar degelijke ervaring in huis vanuit bedrijven zoals Allen & Overy, Randstad Holding, ING, Citroen en Volkswagen Pon Financial Services. Die ervaring deel ik nu op een pragmatische manier met middelgrote organisaties en ZZP-ers.

Je kunt aankloppen met uiteenlopende vragen, zoals:

Uniek is mijn bereidheid om samen te werken met jullie bestaande leveranciers en voort te borduren op wat er al is. Dat betekent dat ook onderzoek en kennis van andere experts wordt meegenomen, niet buitengesloten.