• Verbindingen maken

Wij zijn sterk als regisseur in creatieve processen. Wij jagen aan, dagen uit en helpen briljante plannen tot leven te brengen. In een tijd dat veel bedrijven nog leven in silo’s is Yvette van Aarle de generalist die alle disciplines weer beter op elkaar laat aansluiten. Niet alleen vakinhoudelijk worden uiteenlopende disciplines verbonden maar ook sectoren. Wij brengen met een frisse blik branchevreemde ideeën ter tafel. En ja, soms betekent dat even verstillen in plaats van versnellen. Vandaar de slak!

Afhankelijk van de behoefte nemen wij de vorm aan van een strategische adviseur, leraar of coach voor directie of marketing communicatie team.

Insteek en resultaatgebieden

Inzicht en inspiratie

Strategisch marketing advies kunnen wij inregelen zoals het je uitkomt, er is geen vaste formule. We kunnen samen in inspiratiesessies tot nieuwe richtingen komen, een strippenkaart afspreken of een marketing advies uitbrengen naar aanleiding van een concrete vraag. Wij houden er niet van om enorme adviesrapporten te schrijven omdat die in de praktijk vaak niet worden gebruikt. Een rapport heeft bij ons meer de vorm van een presentatie. Advies kan worden uitgebreid met:

  • Kwalitatief klantonderzoek – interviews met (oud)klanten om extra inzichten op te halen
  • Gestructureerd onderzoek naar verwachtingen (B2B) via de Expectations Monitor
  • Customer Journey traject – uitdiepen van klantreizen en realiseren van verbeteringen voor een optimale klantervaring
  • Uitvoering van marketing communicatie werkzaamheden op dagdagelijkse basis

Uniek is onze filosofie om samen te werken met jullie andere leveranciers en voort te borduren op wat er al is. Dat betekent dat ook onderzoek en kennis van andere experts wordt meegenomen, niet buitengesloten.

Resultaatgebieden

Nieuwe inzichten ontstaan tijdens sessies of staan in een marketing advies rapport. Wij zijn geen liefhebbers van lijvige adviesrapporten. Ons onderzoek is wel steekhoudend, onze adviezen gefundeerd en onze rapportages hebben de vorm van een presentatie. Het is een praktisch, op-maat- advies, afgestemd op jullie unieke positie en situatie.

Programma/aanpak

Voorbeeldprogramma of aanpak

Bij het advieswerk is de aanpak maatwerk. Na een kennismaking schrijven wij op wat we hebben gehoord en wat wij hebben begrepen als opdracht. Ook doen we een voorstel voor adviestraject.

Prijs

Wat kost strategisch marketing advies?

Je wilt niet de strategie van jullie concurrent toch? Het gaat hier daarom om maatwerk. Door te bellen weet je al meer en je zit nergens aan vast hoor: 06 27077109.