Als je een podium op moet om een verhaal te vertellen is dat soms best spannend. Ik maakte het zelf mee toen iemand mij vroeg een verhaal te vertellen over ondernemerschap. Ik voelde me kwetsvaar toen het ocer mij moest gaan. Het zoeken naar de kern van mijn boodschap was moeilijk. Maar het vinden van de why achter het verhaal nog veel meer. Wie ben jij om dat verhaal te vertellen en waarom is dit verhaal zo belangrijk voor je?

Als het er echt toe doet is het goed hulp in te roepen. Dat heb ik toen ook gedaan. En als ik je train ben ik er voor je met heel mijn ziel en zaligheid want ik ga niet voor het halve werk. Als ik jou mag helpen ziet het er als volgt uit.

Sessie 1 – 1 uur

Vinden van de basis structuur voor je verhaal en hoe het zich verhoudt tot jouw verhaal. Ik werk wat voor je uit op hoofdlijnen en geef je wat mee om over na te denken. Een klant noemde mijn aanpak ‘grillen’, ik zoek met je door totdat je echt impact zult hebben.

Reflectie en schrijven eerste concept van je verhaal

Doorspreken en oefenen van je verhaal. Verdiepen en samen kijken welke vorm goed voelt en de meeste impact zal hebben op je publiek.

Reflectie. Schrijven van het definitieve verhaal. Ik lees mee en geef feedback telefonisch of per email.

Sessie 3 – 1,5 uur

Spot aan, camera loopt! We gaan, liefste op locatie, oefenen. Door je presentatie op te nemen kun je direct zien wat je publiek ziet. We werken waar nodig uitgebreid aan jouw lichaamstaal en hoe je die van je publiek kunt lezen. Deze fase levert veel inzichten op die blijvend van waarde zullen zijn.

Dit traject kunnen we ook als pressure cooker doorlopen als het agenda technisch haalbaar is.

Prijs

Is afhankelijk van een aantal factoren maar denk richting € 1.250 excl. btw, reis- en verblijfkosten.