Coach en mentor marketing communicatie teams

Zo haal je meer uit jullie marketing

Jullie doen wel aan marketing maar je denkt dat er meer in zit. Het team is in de rol gegroeid of is nog vrij junior en heeft ambitie om te professionaliseren. Een cursus is vaak gericht op één aspect van marketing en nooit maatwerk. En een full time senior in huis halen is niet te betalen en ook niet nodig.

Ik ontdekte dat ik er ontzettend veel plezier in heb om juist met deze teams meer te halen uit marketing. Met een ‘Marketing Boost’ programma wordt de marketing effectiever en het team professioneler. Ik mag mijn 25 jaar kennis en ervaring delen en krijg daarvoor terug dat ik mensen in hun rol zie groeien (naast de resultaten).

Inspiratie voor jullie marketing team

We gaan in korte werksessies een jaar lang met elkaar aan de slag. Op basis van een intakegesprek met het team kom ik met een maatwerkprogramma dat toewerkt naar jullie gewenste eindsituatie.

Gedurende het traject deel ik mijn kennis en ervaring marketing en communicatie met het team. Omdat ik een echte generalist ben kan ik helpen met strategie, positionering, klantrezen, online marketing, social media marketing en hoe je dingen handig organiseert.

Waar nodig zet ik mijn vaardigheden als gecertificeerd coach in om ook aan de mens achter het werk te werken en de samenwerking. Dat maakt mijn aanpak uniek!