Coach en mentor marketing communicatie teams

Meer halen uit jullie marketing communicatie

Jullie doen wel aan marketing en communicatie maar je denkt dat er meer in zit. Het team is in de rol gegroeid of is nog vrij junior en heeft ambitie om te professionaliseren. Maar ze hebben nog niet de ervaring om die stap zelf te zetten. Een cursus is vaak gericht op één aspect van marketing of communicatie en niet zo praktisch. En een full time senior in huis halen is niet te betalen en ook niet nodig.

Ik ontdekte dat ik er ontzettend veel plezier in heb om juist met deze teams te werken en ontwikkelde speciaal daarvoor het ‘Marketing Boost’ programma. Ik mag mijn 25 jaar kennis en ervaring delen en krijg daarvoor terug dat ik mensen in hun rol zie groeien (naast de resultaten).

Inspiratie voor jullie marketing en communicatie team

We gaan in een 4-6 praktijkgerichte werksessies een jaar lang met elkaar aan de slag. Op basis van een intakegesprek met het team kom ik met een maatwerkprogramma dat toewerkt naar jullie gewenste eindsituatie.

Gedurende het traject deel ik mijn kennis en ervaring marketing en communicatie met het team. Omdat ik een echte generalist ben kan ik helpen met strategie, positionering, klantrezen, online marketing, social media marketing en hoe je dingen handig organiseert.

Waar nodig zet ik mijn vaardigheden als coach in om ook aan de mens achter het werk te werken en de samenwerking. Dat maakt mijn aanpak uniek!