Een volgende stap in jouw groei

Ondernemen en persoonlijke groei vergt veel van je en soms raak je het overzicht kwijt. Het kent hoogte- en dieptepunten die elk weer bijdragen aan jouw verdere ontwikkeling in je werk en privé. Op de momenten van groei kun je je even onrustig voelen en gefrustreerd. Dat is normaal. Als je je verhaal (weer) scherp wilt krijgen, wilt sparren over de hobbels op de weg of wilt reflecteren op persoonlijke groei dan ben ik er voor je. Dat doe ik dan in mijn rol als zakelijk coach of business coach (wat je wilt), maar belangrijk is dat we naar een werk-gerelateerd doel toewerken.

Ik help je om gedachten te structureren en te ordenen en zelfvertrouwen te geven. Je komt er daardoor sterker uit en met nieuwe inzichten.

Eerlijk is eerlijk, dit is wat ik het aller-allerliefste doe: mensen in hun kracht zetten.

Reviews

“Wat ben jij goed! Je hebt me precies gegeven wat ik nodig had en op een hele positieve manier laten zien wat mijn valkuilen zijn. Ook al krijg ik de baan niet, is deze middag ontzettend waardevol voor me geweest. Dank je wel! De visuele terugkoppeling het werkelijk laat landen.” 

Sollicitant

“Je weet niet half hoeveel onze wandeling mij gebracht heeft! Jouw luisterend oor, jouw vragen, jouw samenvatting heeft mij de ogen geopend. Het heeft mij weer de verbinding gebracht van mijzelf naar alle vlakken van mijn werk. Vandaag voelde het werk niet meer als een riedeltje maar als een kans om een groep mensen te laten ervaren hoe heerlijk het is om met een ontspannen lijf je ding te doen, hoe blij je daar van kunt worden. Het heeft mij energie gegeven. Mijn vriend merkt het hier thuis aan alles zegt hij.”

Ondernemer

Tijdens onze coachingsessies heeft Yvette mij enorm geholpen om inzicht te krijgen in de werkzaamheden die ik allemaal wel doe. Dat ik ondanks mijn weinige energie als gevolg van mijn hersenschudding toch een goede architect kan zijn. Yvette heeft me geleerd de juiste werkzaamheden uit te kiezen, ook al werk ik halve dagen en daar tevreden mee te zijn.

Ondernemer, architect44 jaar

Persoonlijke analyse

Overweeg je een carrière stap of loop je vast in je huidige rol of baan, dan kunnen we aan de slag met een persoonlijke analyse. Ik gebruik daarvoor de AEM-Cube®. Dit model is ontwikkeld door Prof. Peter P. Robertson, M.D. van Human Insight Internationaal en onderzoekt hoe je omgaat met de dynamiek in je organisatie. De AEM-Cube® brengt heel mooi in beeld in wat voor rol jij je lekker voelt en hoe jij voor een organisatie vooral van waarde kan zijn. Als jouw talent optimaal wordt benut, zal je werk je meer energie geven. Je kunt voor jezelf de vragenlijst invullen maar ook mensen in je omgeving (collega’s, oud-collega’s, vrienden, familie) vragen om mee te doen. Zo krijg je een 360 graden feedback beeld. Met dat beeld gaan wij aan de slag.

Ik ben door Human Insight gecertificeerd om met deze methodiek te werken.

Wat gaan we doen?

 • Intake gesprek

  Waar wil je samen met mij aan werken?

 • Scan van jouw talenten

  Jij vult een vragenlijst in en als je wilt ook een door jou aangewezen feedback groep.

 • Persoonlijk rapport

  Persoonlijk rapport én een individuele terugkoppeling. Je ziet in het rapport je zelfbeeld en het beeld van anderen.

 • 2 coachingssessies

  In elke sessie pakken we een concreet vraagstuk beet. Vaak ingebracht vanuit jouw dagelijkse praktijk.

 • Terugkom sessie

  Na een of twee maanden kijken we samen opnieuw waar je staat.