Een volgende stap in jouw groei

Ondernemen en persoonlijke groei vagen veel van je en soms raak je het overzicht kwijt. Elke verhaal kent hoogte- en dieptepunten die elk weer bijdragen aan jouw verdere ontwikkeling in je werk en privé. De reis van de held noemen ze dat, en niet voor niets de basis van elk goed verhaal. Op de momenten van groei kan het onaangenaam en onrustig voelen. Misschien raak je gefrustreerd en merkt je omgeving dat ‘er iets is’. Dat is normaal. Als je je verhaal als ondernemer (weer) scherp wilt krijgen, wilt sparren over de hobbels op de weg of wilt reflecteren op persoonlijke groei dan ben ik er voor je. Dat doe ik dan in mijn rol als zakelijk coach of business coach (wat je wilt), maar belangrijk is dat we naar een werk-gerelateerd doel toewerken.

Ik help je om gedachten te structureren en te ordenen en zelfvertrouwen te geven. Je komt er daardoor sterker uit en met nieuwe inzichten.

Eerlijk is eerlijk, dit is wat ik het aller-allerliefste doe: mensen in hun kracht zetten.

Persoonlijk ontwikkelgesprek

Overweeg je een carrière stap of loop je vast in je huidige rol of baan, dan kunnen we aan de slag met een persoonlijke ontwikkelgesprek. Ik gebruik tijdens ons gesprek daarvoor de AEM-Cube®. Deze assesment tool is ontwikkeld door Prof. Peter P. Robertson, M.D. van Human Insight Internationaal en onderzoekt hoe je van nature omgaat met situaties en wat dat zegt over jouw ideale plek in een organisatie of team.

De AEM-Cube® brengt heel mooi in beeld in wat voor rol jij je lekker voelt en wat voor organisatie bij jou past. Als jouw talent optimaal wordt benut, zal je werk je meer energie geven. Je kunt voor jezelf de vragenlijst invullen maar ook mensen in je omgeving (collega’s, oud-collega’s, vrienden, familie) vragen om mee te doen. Zo krijg je een 360 graden feedback beeld. Met dat beeld gaan wij aan de slag.

Ik ben door Human Insight gecertificeerd om met deze methodiek te werken en zie telkens weer dat het waardevolle inzichten geeft.

Zakelijk ontwikkelgesprek

Als ondernemer is het niet makkelijk om koersvast te blijven. Je krijgt waarschijnlijk met regelmaat de verleiding om een afslag te nemen naar iets dat ook geld oplevert. Maar past het bij je bedrijf, je merk en past het bij jou? Als je merkt dat je vastloopt dan wandel ik een stuk met je mee. Ik stel de vragen die je helpen om je verhaal weer scherp te krijgen. Waar nodig doe ik onderzoek onder je klanten en kijk ik naar je concurrentieveld.

Soms vertaalt dat zich naar keuzes over klussen die je wel of niet aan wilt nemen. Soms geeft het de basis voor een nieuwe website en webteksten. Al geeft het alleen al wat rust, het heeft waarde om in dit gesprek te investeren.

Reviews

“Je weet niet half hoeveel onze wandeling mij gebracht heeft! Jouw luisterend oor, jouw vragen, jouw samenvatting heeft mij de ogen geopend. Het heeft mij weer de verbinding gebracht van mijzelf naar alle vlakken van mijn werk. Vandaag voelde het werk niet meer als een riedeltje maar als een kans om een groep mensen te laten ervaren hoe heerlijk het is om met een ontspannen lijf je ding te doen, hoe blij je daar van kunt worden. Het heeft mij energie gegeven. Mijn vriend merkt het hier thuis aan alles zegt hij.”

Ondernemer

Tijdens onze coachingsessies heeft Yvette mij enorm geholpen om inzicht te krijgen in de werkzaamheden die ik allemaal wel doe. Dat ik ondanks mijn weinige energie als gevolg van mijn hersenschudding toch een goede architect kan zijn. Yvette heeft me geleerd de juiste werkzaamheden uit te kiezen, ook al werk ik halve dagen en daar tevreden mee te zijn.

Ondernemer, architect44 jaar

Lekker concreet en tot de kern! Yvette geeft niet zomaar op als ze het idee heeft dat er meer achter een antwoord zit. Ze heeft mij op het relevante punt tot de kern ‘doorgezaagd’. Concreet resultaat: een scherpe propositie, heldere – bij mij passende – webteksten én een scherp inzicht in wie ik als opdrachtgever wil.

Studio JAANEigenaar

Rustig, respectvol, vertrouwen en positief realistisch zijn de woorden die bij mij opkomen als ik aan jou denk. Ik gun iedereen een coach als jij.

Klant

Aanpak op hoofdlijnen van een persoonlijk ontwikkeltraject

 • Intake gesprek

  Waar wil je samen met mij aan werken?

 • Scan van jouw talenten

  Jij vult een vragenlijst in en als je wilt ook een door jou aangewezen feedback groep.

 • Persoonlijk rapport

  Persoonlijk rapport én een individuele terugkoppeling. Je ziet in het rapport je zelfbeeld en het beeld van anderen.

 • 2 coachingssessies

  In elke sessie pakken we een concreet vraagstuk beet. Vaak ingebracht vanuit jouw dagelijkse praktijk.

 • Terugkom sessie

  Na een of twee maanden kijken we samen opnieuw waar je staat.