Vuurtjes stoken

Nieuwe inzichten en verbindingen

Ondernemen of solliciteren vergt veel van je en soms raak je het overzicht kwijt. Als je je verhaal (weer) scherp wilt krijgen, wilt sparren over de hobbels op de weg of de weg naar persoonlijke groei dan ben ik er voor je. Dat doe ik dan in mijn rol als zakelijk coach of business coach (wat je wilt), maar belangrijk is dat we naar een werk-gerelateerd doel toewerken.

Omdat de natuur ook al iets met je doet heeft het mijn voorkeur om te gaan wandelen, bijvoorbeeld in de prachtige bossen van Austerlitz. We zoeken in elk geval een plek waar we rustig en veilig kunnen praten.

We werken toe naar een duidelijk zakelijk doel. Dat kan een sollicitatiegesprek zijn, een belangrijke presentatie of grip krijgen op je zaak. Ervaring leert dat ik aardig door kan prikken en dat dat soms best confronterend kan zijn. Ik help je om gedachten te structureren en te ordenen. Je komt er daardoor sterker uit en met nieuwe inzichten.

Eerlijk is eerlijk, dit wat ik het aller-allerliefste doe: mensen in hun kracht zetten.

“Wat ben jij goed! Je hebt me precies gegeven wat ik nodig had en op een hele positieve manier laten zien wat mijn valkuilen zijn. Ook al krijg ik de baan niet, is deze middag ontzettend waardevol voor me geweest. Dank je wel! De visuele terugkoppeling het werkelijk laat landen.” 

Sollicitant

“Je weet niet half hoeveel onze wandeling mij gebracht heeft! Jouw luisterend oor, jouw vragen, jouw samenvatting heeft mij de ogen geopend. Het heeft mij weer de verbinding gebracht van mijzelf naar alle vlakken van mijn werk. Vandaag voelde het werk niet meer als een riedeltje maar als een kans om een groep mensen te laten ervaren hoe heerlijk het is om met een ontspannen lijf je ding te doen, hoe blij je daar van kunt worden. Het heeft mij energie gegeven. Mijn vriend merkt het hier thuis aan alles zegt hij.”

Ondernemer