Tot de kern van je veranderverhaal

Elke organisatie krijgt er wel eens mee te maken maar voor de meeste directies is het geen gesneden koek. Als directie is het verhaal logisch, maar is het ook het verhaal waarmee je de organisatie mee gaat krijgen? In deze Incompany workshop werken we in 4 uur aan het veranderverhaal. Op het moment doe de begeleiding noodgedwongen via videoconference (jullie preferred tooling).

Als specialist op het gebied van Storytelling en Change Management help ik jullie om in 4 uur stappen te maken met jullie veranderverhaal. Opbouw is een pressure cooker waarin we:

 •  Wat is Storytelling en hoe zet je het goed in
 •  Jullie verhaal zoals het nu is bespreken
 •  In diverse review rondes extra structuur en impact toevoegen

Aan het einde van de 4 uur hebben jullie een stevig verhaal en concrete handvaten voor het overdragen aan de organisatie.

Storytelling en verandermanagement

Als specialist op het gebied van Storytelling en Change Management neem ik jullie mee in de wereld van Storytelling. Wat is Storytelling en waarom is het zo effectief in tijden van verandering? Alle stappen van verandergoeroes zoals Kotter (8 stappen model), Ben Tiggelaar (De Ladder), Jan van Setten (Hoe krijg ik ze zover) zijn een op een terug te voeren op de wetmatigheid van een goed verhaal.

Hoe dat werkt laat ik in deze workshop zien. Maar we gaan er vooral samen mee aan de slag op basis van het door mij ontwikkelde Storytelling CANVAS. Zo levert de workshop niet alleen inspiratie op maar ook de eerste stappen in de uitvoering.

Wat gaan we doen?

 • Het verhaal over Storytelling

  Een korte inleiding over wat Storytelling is en waarom het zo’n krachtig middel is.

 • Het verhaal van nu

  Jullie delen het verhaal zoals het nu is. Staan jullie neuzen al dezelfde kant op?

 • Het veranderverhaal

  We gaan met behulp van de StorytellingCANVAS aan de slag in diverse review rondes om de eerste versterking aan te brengen in het veranderverhaal zodat het kan rekenen op meer draagvlak en impact in de organisatie.

EUR 950,00

Excl. btw

4

uur

Wil je meer informatie over deze workshop? Stuur dan een bericht of bel mij gerust op 06 27 077 109.