Zo bouw je goed presterende teams

Met het ‘Teamverhaal’ traject versterken teamleden de onderlinge samenwerking en verstevigen zij hun positie binnen de organisatie. Zij leren elkaars talenten optimaal in te zetten, rollen opnieuw te bekijken en krijgen een scherper beeld van de manier waarop het team idealiter bijdraagt aan de strategische doelstellingen van de organisatie. Naast inzicht in individuele kwaliteiten, helpt de team scan om gericht beslissingen te nemen over rolverdeling en nieuwe teamleden.

Dit traject is zowel los in te zetten als teambuilding methodiek alsook in combinatie met een strategisch verandermanagement of cultuur traject.

Optimaal inzetten van talent

Elke ontwikkeling van een organisatie of een team kent verschillende fases. Deze fases vormen samen de groeicurve en worden ook wel de S-curve genoemd. Een high-performing team maakt optimaal gebruik van unieke complimentaire talenten en zorgen voor fit met de S-curve. Wat de strategische doelstellingen ook zijn, iedereen in een team heeft unieke kwaliteiten om daaraan bij te dragen. Maar maken jullie wel optimaal gebruik daarvan? En hoe veel effectiever kunnen jullie als team zijn als je elkaar versterkt?

Wat gaan we doen?

 • Scan van elke medewerker

  Inzicht in persoonlijke voorkeursstijlen in relatie tot complexiteit en verandering.

 • Persoonlijke terugkoppeling per medewerker

  Persoonlijk rapport én een individuele terugkoppeling.

 • Teambeeld en adviesrapport

  Alle individuele profielen komen samen in één teambeeld.

 • Team sessie

  Een team sessie waarin we kijken naar jullie samenstelling als team, jullie bijdrage aan de organisatie en werken aan jullie team verhaal.