Een volgende stap in jouw groei

Elke verhaal kent hoogte- en dieptepunten die elk weer bijdragen aan jouw verdere ontwikkeling in je werk en privé. De reis van de held noemen ze dat, een cirkel van ontwikkeling die nooit stopt totdat we hebben geleerd wat we te leren hebben. Op de momenten van groei kan het onaangenaam en onrustig voelen. Misschien raak je gefrustreerd en merkt je omgeving dat ‘er iets is’. Dat is normaal. Ik help je om gedachten te structureren en met zelfvertrouwen te leren. Je komt er daardoor sterker uit en met nieuwe inzichten over jezelf en je werk omgeving.

Eerlijk is eerlijk, dit is wat ik het aller-allerliefste doe: mensen in hun kracht zetten.

Foto: Michael Kooren

Coachees waarderen
mijn trajecten met een

8,5

Wie ben ik als coach?

Mijn meer dan 25 jaar ervaring in het bedrijfsleven combineer ik nu met mijn werk als coach. Ik ben weliswaar ondernemer maar heb lang bij grote bedrijven, kleine bedrijven, commerciële bedrijven en non-profit organisaties gewerkt, dus ik ken je context! Daarop zullen we elkaar in elk geval vinden. Die ervaring helpt mij om jou de juiste vragen te stellen zodat jij ontdekt waar voor jou de uitdagingen en oplossingen liggen.

Ik coach vanuit de overtuiging dat je meer kan dan je denkt en dat er ook voor jou een weg is, namelijk JOUW weg. En bij mij gaat de energie optimaal stromen als ik zie dat jij stappen maakt en jij gaat stralen.

Coaching mag daarnaast ook gewoon leuk zijn. Ik gebruik het liefste beeldende werkmethoden en bedenk vaak terplekke manieren om je te helpen om een visuele herinnering te creeren voor iets dat je wilde leren. Soms is dat een elastiekje, soms een stip, soms een rol behang op de vloer of…

Het is goed te weten dat ik af en toe scherp kan zijn en mijn vragen wel eens pittig. Soms bewust omdat ik denk dat het nodig is om de olifant in de kamer te benoemen en soms simpelweg mijn warmbloedige karakter. Ben je daar gevoelig voor dan is het verstandig om ons af  te vragen of wij een optimale match zijn. Daarom maak ik altijd eerst kennis. Zonder klik geen goed leerproces.

Maar gaan we samen aan de slag dan coach ik je met heel mijn hart en staat ook na ons traject de deur altijd voor je open.

Aangesloten bij de Nederlandse Orde voor Beroepscoaches (NOBCO)

Als coach lid van NOBCO

CREATIEVE WERKVORMEN

Persoonlijke assessment

Overweeg je een carrière stap of loop je vast in je huidige rol of baan, dan kan ik de AEM-Cube® assesment voor je in zetten. Deze assesment tool is ontwikkeld door Prof. Peter P. Robertson, M.D. van Human Insight Internationaal en onderzoekt hoe je van nature beweegt in (werk)situaties en wat dat zegt over jouw ideale plek in een organisatie of team. In tegenstelling tot gedragsassessments zoals de MBTI, Insight Discovery en DISC, is het hier ook heel inzichtelijk te maken hoe anderen je zien en die combinatie blijkt enorm waardevol.

Met de online vragenlijst van 10 minuten krijg je veel inzicht over de werkomgeving en rol in de organisatie die bij je past en je energie zal geven. Met dat beeld gaan wij aan de slag in ons gesprek en kun jij in gesprek gaan met je (werk)omgeving.

Ik ben als Human Insight practitioner gecertificeerd om met deze methodiek te werken en heb de kracht van het model al vaak mogen ervaren.

Zakelijk ontwikkelgesprek

Als ondernemer is het niet makkelijk om koersvast te blijven. Je krijgt waarschijnlijk met regelmaat de verleiding om een afslag te nemen naar iets dat ook geld oplevert. Maar past het bij je bedrijf, je merk en past het bij jou? Als je merkt dat je vastloopt dan wandel ik een stuk met je mee. Ik stel de vragen die je helpen om je verhaal weer scherp te krijgen.

Soms vertaalt dat zich naar keuzes over klussen die je wel of niet aan wilt nemen. Soms geeft het de basis voor een nieuwe website en webteksten. Al geeft het alleen al wat rust, het heeft waarde om in dit gesprek te investeren.

Reviews

“Je weet niet half hoeveel onze wandeling mij gebracht heeft! Jouw luisterend oor, jouw vragen, jouw samenvatting heeft mij de ogen geopend. Het heeft mij weer de verbinding gebracht van mijzelf naar alle vlakken van mijn werk. Vandaag voelde het werk niet meer als een riedeltje maar als een kans om een groep mensen te laten ervaren hoe heerlijk het is om met een ontspannen lijf je ding te doen, hoe blij je daar van kunt worden. Het heeft mij energie gegeven. Mijn vriend merkt het hier thuis aan alles zegt hij.”

Ondernemer

Tijdens onze coachingsessies heeft Yvette mij enorm geholpen om inzicht te krijgen in de werkzaamheden die ik allemaal wel doe. Dat ik ondanks mijn weinige energie als gevolg van mijn hersenschudding toch een goede architect kan zijn. Yvette heeft me geleerd de juiste werkzaamheden uit te kiezen, ook al werk ik halve dagen en daar tevreden mee te zijn.

Ondernemer, architect44 jaar

Lekker concreet en tot de kern! Yvette geeft niet zomaar op als ze het idee heeft dat er meer achter een antwoord zit. Ze heeft mij op het relevante punt tot de kern ‘doorgezaagd’. Concreet resultaat: een scherpe propositie, heldere – bij mij passende – webteksten én een scherp inzicht in wie ik als opdrachtgever wil.

Studio JAANEigenaar

Rustig, respectvol, vertrouwen en positief realistisch zijn de woorden die bij mij opkomen als ik aan jou denk. Ik gun iedereen een coach als jij.

Klant

Aanpak op hoofdlijnen van een persoonlijk ontwikkeltraject

 • Intake gesprek

  Waar wil je samen met mij aan werken?

 • Scan van jouw talenten (facultatief)

  Jij vult een vragenlijst in en als je wilt ook een door jou aangewezen feedback groep.

 • 4 coaching sessies

  In elke sessie pakken we een concreet vraagstuk beet. Vaak ingebracht vanuit jouw dagelijkse praktijk.

 • Afrondende sessie

  In de laatste sessie kijken we samen terug op hoe we hebben samengewerkt, welke stappen je hebt gezet en wat je nu in je rugzak hebt om zelfstandig te blijven leren.