Ondernemer

red peaIk ben een ondernemend typetje. Stil zitten en afwachten is niet mijn ding.  In vast dienstverband zocht ik binnen grote organisaties vooral de Start-Ups op, zoals VNUNET.nl en Claritas Europe. Tot ik in 2008 de stoute schoenen aantrok en voor mijzelf begon. Als interimmer is het mooiste de constante uitdaging om je materie snel eigen te maken en het actieve netwerken dat bij ondernemerschap komt kijken. Ik werkte een aantal maanden in de Start-Up izi.TRAVEL, in een semi-bezemkast in het hippe SPACES. Mooie dynamiek.

Naast mijn eenmanszaak heb ik ook een eigen blog dat ik groter probeer te maken, daar moet geld uit kunnen komen. In januari 2016 startte ik een eigen bedrijf met twee partners – Better Stories – en ben ik vind ik zelf pas echt ‘ondernemer’. Ik heb daarnaast nog drie Start-Up ideeën, maar ondernemen vergt ook focus.

In mijn werk komen de leerscholen uit de afgelopen jaren goed van pas en combineer ik die met mijn achtergrond als bedrijfseconoom. Mijn kennis en ervaring zet ik in toenemende mate in als Business Coach om startende ondernemers te helpen met hun (commerciële) strategie en positionering.

Privé of zakelijk, het maakt geen verschil. Op school was ik twee jaar klasse moeder, organiseerde het straatfeest (mind you, een event voor 200 man en bijna EUR 2.000 aan sponsoring!) en nu voor de wijk Tuindorp als organiserend committee voor onder andere Koningsdag (zo’n 500 bezoekers).

Ik leg je graag een keer uit waar dit beeld op slaat.