Boek nu je marketing feedback ticket

Met de marketing feedback ticket kun je snel even sparren over de ideeën en marketing communicatie uitingen waar je op dat moment mee bezig bent. Je mag putten uit mijn 25 jaar kennis en ervaring op het gebied marketing en communicatie bij grote en kleine merken. 

Ik weet veel over de praktische aspecten van het ondernemen (11 jaar ondernemer) en als marketing generalist weet ik veel over een herkenbaar merk worden, bouwen van proposities, wat goede website is (en WordPress), e-mail marketing (en Mailchimp), storytelling en LinkedIn.

In de sessie leg jij jouw concrete vraag voor en sparren we er een half uur over. Omdat ik nu even tijd extra heb wil ik hier mee experimenteren. Boek je eigen moment hieronder en betaal daarom nu slecht EUR 15,00 incl. btw per sessie. De lage kosten gelden in maart omdat ik onderstaande tool dan test.

Je sessie start op het gekozen moment in de onderstaande pagina automatisch op. Geen gedoe met codes en vergaderlinks.